2 pers.
Ingredienser
75 g tørrede kidneybønner, der koges og afkøles lidt
1 håndfuld mynteblade, finthakket
1 rød peberfrugt i strimler
1 rødløg i smalle både
1 moden, aromatisk tomat, uden kerner, skåret i både
1 frisk, rød chili, uden kerner, hakket
1 tsk. ahornsirup
1 spsk. ekstrajomfruolivenolie
3 spsk. limesaft
salt, friskkværnet peber
Desuden:
2 kyllingebrystfileter
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Pensl kyllingefileterne med lidt olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber. Varme en grillpande op til den er godt varm og grill kyllingefileterne, til de er netop gennemstegte.
Rør olie, sirup, limesaft, salt og friskkværnet peber sammen.
Bland chili, tomat, rødløg, peberfrugt, mynte og lune kidneybønner sammen. Hæld dressingen over og vend det hele godt rundt, smag det til.
Server straks salaten med de grillede kyllingebrystfileter.